Sabtu, 13 Mei 2017

So, hello 2017 !

I was sitting in the dark in my bedroom while Siti Nurhaliza's new song Segala Perasaan accompanying me. It's that time of the night again. It is safe to say, 2 a.m onward is my pure me-time TIME.

I made life decisions around this time.
I tweeted random things around this time.
and I am also often hungry around this time too.

You get what I mean.

Anyway, can anyone go and listen to Siti Nurhaliza's  new album and make a hype on social media because it-sounds-so-great-that-I-just-can't-stop-listening-to-it ?

Yes. Especially,

Segala Perasaan
-Of course, the best bet from this album. Can't wait to hear it live during ABPBH this sunday.

Kisah Yang Ku Inginkan
- One of my wish in this life is to have Siti and Judika collaborate in a song. And yes, miracles do happen !

Tak Perlu Ragu.
- I swear this lagu is so cute, It will make you feel so, in love ?

Aku Bukan Malaikat
Kau Takdirku
Bersandar Cinta


Basically all songs, I just can't choose.

Alright ?


Ahad, 6 Mac 2016

Blog. Masih relevenkah ?

Bismillahirahmanirahim.

Masih relevankah berblog pada tahun 2 0 1 6 ini ?

 Aku terpanggil untuk menaip entri ini kerana years has passed since I last blogged. Kalau pun ada update, cuma sejenis entri tanpa passion.

Entah ke mana lenyap semangat, serius aku tak tahu.
Mungkin faktor transisi hidup. Mungkin.

Tahu apa yang aku paling rindu tentang berblogging ?

Komuniti yang sangat baik dan ada elemen personal touch.

Isu sekarang, terlalu banyak posers.
Copycat of others.
Hipsters.
Hamsters.

Kebaikan berblog mengikut hemat aku

1. Lebih kritis

Umumnya, kita akan lebih peka dengan hal semasa. Menulis dan research berpisah tiada. Jadilah warga media sosial yang bertanggungjawab yang menyebarkan informasi sahih. Say NO to keyboard warrior ! :)

2. Share pengalaman

Especially kalau kau traveler tegar. Your personalised stories will help adik-adik yang baru belajar nak kenal dunia. Ini tolong aku paling banyak waktu mula-mula cuba backpacking.

3. Level-up kemahiran menulis

Dah tinggal lama, jadi kaku nak mula. Padahal dulu dah level-level kokping. :p Tapi ini hal serius. Bukan mudah nak taip entri tanpa disalah entri. Ini bukan macam sembang kedai kopi. Tak ada hujung pangkal boleh ketawa bergegar meja.

4. Sejenis methodology untuk berbicara hal yang sulit

Pernah tak kau cuba berbicara namun tak didengar ? Macam lagu Agnes Monica tu. Kadang-kadang face-to-face confrontation ini terlalu kasar. Untuk jiwa-jiwa halus ni, pendekatan ayat-ayat level Wani Ardy atau Fazleena atau Fynn Jamal baru boleh orang faham. Kot ?

Hihi.

Itu sajalah.
Cukup kot setakat ni untuk entri comeback ?

Till the next time.

xoxo,
Njlarosevns

Rabu, 29 April 2015

Kisah si Arjuna & Cinta #1




Arjuna.

Pendekar cinta yang sering diada-ada.
Dan Hati si Cinta adalah taruhannya.

-- After all the long and lonely fights --

Cinta.
disampahsarapkan juga akhirnya.

Durjana.

Kalau kau mahu happy endingnya, jangan bercinta.
Bercinta tu enaknya mula-mula aja.
Lepas itu kan, dikaki-kakikan saja.

Paling romantis pun tua nanti,
"Emaknye, bapaknye mau Kopi."


Najla/11.57 pm/ 29 April 2015





Khamis, 12 Februari 2015

Throw back Time !

*done reading previous posts*


I can't quite believe that I actually wrote craps. A lot of it.

Delete it ? Naaah. Let it be. It's good to see how I progress. I blogged since forever. Though I deleted a few inappropriate mid-school issues.

Anyway, it feels good to read again how I touch current issues at that time in a teen voice. Quite refreshing and, annoying. Too many :p wekk wekk and a lot of GOD-KNOWS emoticons and famous ayat at that particular time. Eg. Paiseh, tak ley angkats, gerek <-- Believe me. I'm trying hard to blend in with my Singaporean friends. HAHA.

It was such a fun writing blog posts back then. 
I guess I am in the phase, where all young adult must face.
Transition from teenagers to not so young adult anymore.
Proses penuaan katanya.

Tah. 
These past few years has been quite a challenge for me.
2015 challenge just get tougher but I handle it pretty well. *pat my own shoulder*

Amazing journey since 2010.
From Kelantan to Melaka and now back in KL.
Tomorrow is going to be the result day for my Degree.
I hope it turns out well. 


-Najla.